Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Χώρισαν οι δρόμοι Μπεκάκου και Ολυμπιακού





χωρίς προπονητή παραμένει τις τελευταίες 24 ώρες ο Ολυμπιακός Λίμνης καθώς όπως ανακοινώθηκε αργά χθες το απόγευμα λύθηκε η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.Ο κ.Βαγγέλης Μπεκάκος ειχε αναλάβει το τιμόνι του Ολυμπιακού απο το 2010 απ την πρώτη στιγμή έριξε όλο το βάρος στα τμήματα υποδομών και η διάκριση δεν άργησε να έρθει καθώς την περσινή περίοδο κατέκτησε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα νέων της ΕΠΣΕ.
Απο την διοίκηση του Ολυμπιακού δεν διαίρευσαν οι λόγοι που απομακρύνθηκε ο Ευβοιότης τεχνικός .Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας οπου έβγαλαν την παρακάτω ανακοίνωση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης όπου τονίζουν το ΔΣ έβαλε μπροστά απο τον κόπο και τον ιδρώτα των παιχτών τον εγωισμό του,εξέφρασε την αμέριστη αγάπη στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μπεκάκου και ελπίζουν κάποτε οι δρόμοι τους να ξανά συναντηθούν.
ρεπορταζ:Χατζηραφτάκης Γιώργος






1 σχόλιο:

  1. Θέλετε να πουλήσετε τα νεφρά σας; ή Αναζητάτε την ευκαιρία να πουλήσετε τα νεφρά σας με χρήματα λόγω οικονομικής βλάβης και δεν ξέρετε τι να κάνετε, τότε επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και θα σας προσφέρουμε καλό ποσό για τα νεφρά σας. Το όνομά μου είναι (Doctor Elvis Whyte) Είμαι Φρενολόγος στο νοσοκομείο μας και ειδικεύτηκα στην Χειρουργική των Νεφρών και ασχολούμαστε επίσης με την αγορά και τη μεταμόσχευση νεφρών με έναν ζωντανό αντίστοιχο δότη. Email επικοινωνίας: doctorelviswhyte@gmail.com ή whatsapp μας +2347083629144 για περισσότερες πληροφορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή